0734.999.777
rezervari@casalazaroiu.ro

Restaurant

Restaurantul cu specific tradițional românesc are o capacitate de 170 de locuri. Pe lângă restaurant, vă stau la dispoziție și alte zone pentru servit masa ori pentru a savura în tihnă o cafea bună.

Terasa acoperită a restaurantului, ce poate acomoda 120 persoane, este zona ce face legătura dintre restaurant și zonele în aer liber ale complexului.

 

Terasa din zona piscinelor este zona perfecta pentru zilele cu vreme bună, potrivită atât pentru a te bucura de mângâierea soarelui dar și pentru a te răcori în zilele toride de vară.

 

Foișorul de pe malul lacului este o altă zonă adorată de către clienții noștri. Este o zonă în aer liber dar și cu acoperiș, pentru a nu fi deranjați de ploile imprevizibile de vară. Priveliștea de aici este absolut încântătoare (pentru imagini puteți vizualiza galeria noastră de imagini).

 

Pontonul de pe lac este zona cea mai îndrăgită pentru a servi prânzul ori cina. Simpla impresie că stai pe apă în timp ce servești masa, încânta pe oricine!

 

Indiferent de zona pe care o alegeți, în cadrul complexului puteți savura cele mai gustoase preparate tradiționale românești. Fie ca alegeți pește, pui, vită, porc sau oaie, mâncărurile bucătăriei noastre vor avea gustul „ca la mama acasă”.

Restaurant traditional romanesc, cu bucate din peste, pui, porc, oaie și vita, ca la mama acasa.

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.